Dokumentumtár

Rendezvénybejelentő:

A rendezvéyek bejelentése a bejelentes.sch.bme.hu oldalon történik!

Behozatali engedélyek:

Lakószobába való behozatalhoz – Eszközbeviteli engedély

Közösségi helyiségbe történő behozatalhoz vagy körös eszközhöz – Szállítólevél eszköz behozatalához

Kiviteli engedély:

Körös eszköz átmeneti kiviteléhez – Szállítólevél eszköz kiviteléhez

Plakátolás:

Plakátolási szabályzat

Arculati kézikönyv

Dokumentumok How-To

 1. Dokumentum kiválasztása:
  • Ha a szobádba szeretnél bevinni porszívót, mikrót stb., akkor eggyel feljebb a „Behozatali engedélyek” alatt az „Eszközbeviteli engedély”-t kell kitölteni. Ezt csak a szobatársaknak és a Hallgatói Szolgáltatások Igazgatóságnak (lásd lentebb Németh Ákos Zoltán) kell aláírnia, ebben a sorrendben. Ezek után be kell vinni az aláírt papír egyik példányát az F06-os irodába az Üzemeltetéshez, mert ők juttatják el a portára az információt, hogy ezt az eszközt behozhatod.
  • A kör számára egy új eszköz érkezik ami utána bent is marad. → „Szállítólevél eszköz behozatalhoz” Érdemes ezt a papírt megőrizni, mert ha valamikor ki akarjátok vinni (végleg), akkor ezzel a papírral tudjátok megtenni. Ha elhagyjátok akkor csak jegyzőkönyv felvételével, sokkal macerásabban fogják kiengedni.
  • Adott rendezvényre, hoznak külsős eszközöket (pl. zenekar hoz hangszereket, vagy az iskolaszövetkezet egy pultot) → „Szállítólevél eszköz behozatalhoz” Amikor ki akarjátok vinni, ezen papír segítségével tudjátok megtenni (ha esetleg kötözködnének).
  • Kör eszközét rendezvényre/külső helyszínre szeretnétek kivinni, amit utána vissza is hoztok, akkor a „Szállítólevél eszköz kivitelhez”doksit kell kitölteni.
 2. Példányszám:
  • Szállítóleveleket négy példányban kell kinyomtatni. (Ez azért van, mert 1 példányt kap az ÉSZI (Értékesítési és Szolgáltatási Igazgatóság), 1-et az Üzemeltetés (Uni FM), 1db saját (ezt kell a portán bemutatni) és 1 marad „nekünk” (Kollégiumi Bizottság).
   A megmaradt példányt, kérlek juttassátok el a KB irodába (1719), amint csak lehet, hogy mi is tudjuk követni az eszközök mozgását.
  • Eszközbeviteli(lakószobába) engedélyt elég három példányban kinyomtatni, 1 kerül a folyamat végén az Üzemeltetőhöz, 1 az ÉSZI-hez (gondnokok), 1 pedig marad neked saját példányként. Ezt a saját példányt érdemes megőrizni!
 3. Felek, akikkel alá kell íratni:
  • Kör, Körvezető: Az a kör, illetve annak a körnek a vezetője akihez tartozik az eszköz. (Nem annak a körnek a vezetője amelyik kör kiviszi az eszközt.)
  • Felelősségvállaló: Aki felel azért hogy az eszköz kimegy, ha kár történik, elveszik az eszköz ő lesz a felelős!
  • Szabó Bence (Szabe): Ő az aktuális Üzemeltetési Felelős a KB-ban, de ha épp nem találjátok meg (1719), bármelyik másik KB-s is aláírhatja helyette.
  • Grizák Máté: Ő az ÉSZI kollégiumokkal foglalkozó osztályának vezetője.
   Azonban nem őt kell keresni, hanem az ÉSZI gondnokokat a Kollégiumon belül: Zöld Istvánt (őt a 420-ban találjátok), vagy Huszárné Laczkó Évát (őt pedig az F05-ben (első beugró a földszinten))!
   Ha nem találnátok, akkor Csábi Dániel Botond (Dani, aktuális vezetőmentor) is aláírhatja helyettük.
  • Üzemeltető: A két Uni FM-es munkatárs (Tompai Sándor és Pocza Adrienn) őket a földszinten az F06-os irodában találjátok. (A portától távolabbi „ruhatár beugró”.)
  • Az ÉSZI és az Üzemeltető hétköznaponként 8:00-16:00-ig vannak itt. Viszont pénteken csak 8:00-13:30-ig!
 4. Aláírás sorrendje: Először a felelősség vállaló, aztán a körvezető, aztán a KB, majd az ÉSZI, végül az Üzemeltetés.